Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk had tijdelijke rol als pinchhitter wel gewild

16 maart 2008 08:27

Verslaggever: K

In De Telegraaf laat Van Hooijdonk weten dat hij een tijdelijke rol als pinchhitter wel had zien zitten. "Als ik de club daarmee had kunnen helpen, zou ik daar zeker over nagedacht hebben. Ik was fit genoeg als pinchhitter achter Mols. Ik ben goed in conditie, speel en train wekelijks bij de amateurs, spring vaak bij op de training van Excelsior, waar ik stage loop, en train voor de Roparun, een estafetterace van Parijs naar Rotterdam. Maar als het niet aan de orde is gekomen bij Feyenoord houdt het op."

Volgens technisch directeur Peter Bosz was Van Hooijdonk geen optie. "Geen moment overwogen. Het kan niet zo zijn, dat je een jaar niks doet en je dan in één keer fit genoeg bent voor duels op dit niveau."

Meer op




Tags

hooijdonk pinchhitter bosz conditie estafetterace excelsior mols parijs roparun spring stage telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki