Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Lazio - Feyenoord

28 februari 2000 23:23

Verslaggever: RvN

Morgenavond staat onder leiding van de internationaal gelouterde scheidsrechter Lopez Nieto de wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord op het programma. Alleen al vanwege de komst van veel Feyenoord supporters met eigen vervoer staat de dag van morgen weer garant voor veel ophef.

Zo begon de persconferentie van Beenhakker een half uur te laat omdat hij buiten het stadion 'aan zijn lot werd overgelaten', waar hij nogal boos over was. De koude oorlogsvoeirng is inmiddels ook tussen de clubs begonnen.

Naar verwachting zal Jean Paul van Gastel nog niet in de basis starten omdat hij daar nog niet fit genoeg voor waordt geacht. De definitieve beslissing zal Beenhakker overigens overlaten aan Van gastel zelf. Wellicht zal hij toch spelen en dan tegen zijn verdediging aan gaan spelen waardoor hij weinig loopwerk zou hoeven te doen.

Vanwege de schorsing van Van Wonderen zal De Haan waarschijnlijk in het centrum van de verdediging staan. Kalou zal in ieder geval met Cruz het centrum in de voorhoede voor zijn rekening nemen.

Meer op
Tags

lazio beenhakker gastel voorbeschouwing cruz garant gelouterde haan kalou koude loopwerk lopez lot nieto oorlogsvoeirng overgelaten roma vervoer voorhoede waordt wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment