Transparent
Inloggen
Sluiten

Wetzel: VVV komt niet voor sight-seeing

14 maart 2008 22:49

Volgens VVV coach Andre Wetzel zullen diverse van zijn spelers onder de indruk zijnvan De Kuip. "Voor vele spelers is het een bijzondere ervaring en een speciale belevenis om in de Kuip te spelen. We gaan daar echter niet naartoe voor een sightseeing. We willen daar een resultaat boeken en hamer er dan ook al de hele week op dat we strijd moeten leveren in Rotterdam-Zuid."

Afgelopen woensdag bekeek Wetzel de opponent van zaterdag in het duel tegen AZ. De oefenmeester zag een ander Feyenoord dan het Feyenoord dat in december van het vorig jaar in Seacon Stadion – De Koel – niet verder kwam dan 0-0. „Ik heb het gevoel dat het team nu beter in vorm is dan destijds. Maar tegen ons zullen twee gewaardeerde krachten niet meedoen. Ze missen natuurlijk Roy Makaay en Tim de Cler. Doordat ze niet op volle oorlogssterkte zijn, hoop ik op een mindere dag van Feyenoord en een goede dag van ons."




Tags

wetzel vvv kuip seeing sight belevenis cler hamer krachten makaay oefenmeester oorlogssterkte opponent seacon sightseeing tim zijnvan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda