Transparent
Inloggen
Sluiten

Mols denkt eraan nog een seizoen door te gaan

8 maart 2008 00:29

Verslaggever: K

De 37-jarige Michel Mols liet in het Algemeen Dagblad weten eraan te denken om misschien nog een jaar door te gaan. "Als ik me aan het eind van het seizoen nog net zo voel als nu, zou ik er nog wel een jaartje aan vast willen plakken. Maar dat is niet alleen aan mij, met de club heb ik daar nog niets over afgesproken."

"Mijn rol binnen het elftal is volgens mij uitgepakt zoals dat vooraf de bedoeling was. Dat bevalt me heel goed." Tegen NEC juichten fans zelfs toen Mols ging warmlopen. "Volgens mij iets van de laatste tijd, dat de supporters om mij beginnen te roepen. Ik vermoed dat die kopbal tegen FC Zwolle wonderen heeft gedaan."

Meer van Mols: Algemeen Dagblad

Meer op
Tags

mols juichten michel plakken warmlopen wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.144 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola benfica black breedte carranza danall dtk geertruida gimenez hadj hamberg julian kloese middenveldert mil mls moussa oranje persie priske slot smal sobat socrates stengs timber ueda wieffer yoda