Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ-Feyenoord uitgesteld naar woensdag 12 maart

7 maart 2008 19:19

Het duel AZ- Feyenoord vindt zondag geen doorgang. De burgemeester van Alkmaar zag zich zaterdagochtend genoodzaakt de wedstrijd te verbieden omdat de politiebonden ACP en ANPV opnieuw een staking hebben aangekondigd. Daardoor is onvoldoende politiepersoneel beschikbaar. ‘Wij zijn geen partij in dit conflict, maar worden er steeds weer in meegetrokken. We vinden het zeer teleurstellend dat de politiebonden hun strijd opnieuw over de rug van de clubs en de toeschouwers uit willen vechten’, aldus Onno Jacobs namens Feyenoord. ‘Dit kost de clubs elke keer weer een hoop geld en verziekt het voetbalweekend voor miljoenen liefhebbers.’ De KNVB heeft de wedstrijd nu in eerste aanleg vastgesteld op woensdag 12 maart, aanvang 20.00 uur.

Supporters die een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd van zondag 9 maart, kunnen via het klachtenformulier melden indien zij niet op de nieuwe wedstrijddatum kunnen.

Supporters die geen kaart hadden gekocht voor de wedstrijd AZ-Feyenoord, maar wel de wedstrijd willen bezoeken op de nieuwe wedstrijddatum. Kunnen via het klachtenformulier dit kenbaar maken aan Feyenoord Klantenservice.

Maandagmiddag zal Feyenoord de definitieve procedure bekend maken. Ook zal aan de supporters die een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd van 9 maart een nieuwe infomail worden verstuurd.




Tags

klachtenformulier politiebonden wedstrijddatum aanvang acp alkmaar anpv genoodzaakt infomail jacobs kenbaar klantenservice knvb liefhebbers meegetrokken onno politiepersoneel procedure staking verbieden verziekt voetbalweekend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki