Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem schuift Been naar voren als optie bij Feyenoord

3 maart 2008 23:44

Verslaggever: K

Wim van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad opnieuw openlijk Mario Been naar voren geschoven als optie om Bert van Marwijk volgend seizoen op te volgen als coach van Feyenoord.

Ik hoorde dat het publiek om Mario Been riep als opvolger van Van Marwijk. Dat snap ik weer wél. Ik gun iedereen het geluk om trainer van Feyenoord te kunnen zijn, en Mario Been zéker. Heeft Gertjan Verbeek zo veel meer ervaring dan Been? Ik denk van niet. Been verdient het om op het lijstje te staan van de directie van Feyenoord. Hij heeft bewezen een goede trainer te zijn en hij weet wat het is om te moeten presteren in de Kuip.

Meer op




Tags

hanegem marwijk column gertjan kuip verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki