Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: bondscoach hoogste dat je als trainer kunt bereiken

3 maart 2008 19:13 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Van Marwijk liet in een reactie weten trots te zijn om bondscoach te mogen worden van het Nederlands elftal. "Dit is toch het hoogste dat je als trainer kunt bereiken. Het is een mooi vooruitzicht en een grote uitdaging te kunnen werken met de beste spelers van Nederland. Het komt bovendien op een juist moment gezien mijn leeftijd. En als zo'n kans zich voordoet, dan moet je 'm ook grijpen. Gelukkig gunnen zowel de spelers als de directie van Feyenoord me deze baan. Er wachten ons zowel in de competitie als in de beker cruciale weken. De komende weken wil ik me volledig op Feyenoord kunnen focussen, dat ben ik aan iedereen bij de club verplicht."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

marwijk baan gunnen nederland voordoet vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.484 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior fildena geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb