Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: trots om bondscoach te leveren

3 maart 2008 19:12 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Algemeen directeur Gudde liet op Feyenoord.nl in een reactie op de bekendmaking van de KNVB over het aanstellen van Van Marwijk weten dankbaar te zijn voor het goede werk dat van Marwijk heeft geleverd.

"nerzijds is het jammer dat Bert ons deze zomer alweer verlaat, maar anderzijds zijn we vooral trots op het feit dat de KNVB in onze trainer de ideale bondscoach ziet", aldus algemeen directeur Eric Gudde namens Feyenoord. "We zijn Bert dankbaar voor het goede werk dat hij hier geleverd heeft en wensen hem vanaf 1 juli ontzettend veel succes bij Oranje. Nu de kogel door de kerk is, hebben we er alle vertrouwen in dat hij zijn werk bij Feyenoord zo goed mogelijk afmaakt. Aan ons nu de taak om opnieuw de meest geschikte trainer voor onze A-selectie te vinden. We zullen daarbij zeer zorgvuldig te werk gaan."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

gudde knvb marwijk kerk kogel nerzijds oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave