Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: de gifbeker moet leeg

2 maart 2008 16:59

Van Marwijk: "Ik vond ons de eerste helft heel behoorlijk. We zijn juist daarom heel teleurgesteld. We hadden zelf genoeg kansen en NEC scoort vervolgens bij de eerste de beste kans. In de 2e helft staan twee mensen niet op te letten en sta je 1-3 achter. Het is ontluisterend. Tegen Zwolle speel je slecht en win je en nu speel je beter en verlies je. We hebben niet goed verdedigd. Na de 1-2 namen we nog meer risico's en dan gaat het mis. Met Sahin erbij kwamen we tot beter voetbal, beter dan normaal. Daarom is het ontluisterend dat we verliezen. Het zat ook niet mee, de gifbeker moet helemaal leeg."

"In de rust zei ik nog dat het prima ging, maar die 1-2 brengt de ploeg weer tot tegen zichzelf voetballen. Ik kan begrijpen dat het publiek niet tevreden is. Wij zijn dat ook niet."




Tags

gifbeker marwijk ontluisterend sahin verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb