Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk over de onzekerheid in de ploeg

1 maart 2008 17:53

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad ging Bert van Marwijk in op hetgeen er gebeurt in de ploeg als de onzekerheid toeslaat. "Wel om de bal vragen, maar hem eigenlijk niet willen hebben," omschrijft Bert van Marwijk dat mechanisme. Bijna iedere voetballer kent het gevoel; je nét een halve seconde later aanbieden, heimelijk hopend dat ze je even overslaan. "Zoiets ontstaat als er onzekerheid in een ploeg sluipt. Dat voelde je op het moment dat Zwolle opeens gelijkmaakte, terwijl wij al met 2- of 3-0 voor hadden moeten staan. Het is heel ongrijpbaar, maar het gebeurt wel."

Dat heeft volgens Van Marwijk niets te maken met onwil, maar alles met onzekerheid. "Dit is gewoon een hecht team, waarin iedereen heel veel voor elkaar over heeft. Dat zie je ook aan hoe die winnende goal tegen Zwolle beleefd wordt. Hoe moeizaam het ook loopt, met onwil heeft het niets te maken. Integendeel. Iedereen wil juist dolgraag."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

marwijk onzekerheid onwil gelijkmaakte heimelijk hopend integendeel mechanisme omschrijft ongrijpbaar sluipt toeslaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris