Transparent
Inloggen
Sluiten

Blackburn Rovers verlengt contract Ooijer

27 februari 2008 21:07

Verslaggever: K

Blackburn Rovers heeft de eenzijdige optie op contractverlenging voor het komende zomer aflopende contract van Andre Ooijer gelicht. "We hadden tot 31 maart de tijd om die optie te lichten, maar hebben besloten het nu te doen. André heeft het geweldig gedaan bij ons," aldus voorzitter John Williams in de Lancashire Evening Telegraph. "Toen we de deal in 2006 afsloten hadden we al het gevoel dat hem langer wilden houden dan in eerste instantie in zijn contract stond. En wie zegt dat André niet nog jaren voor ons uit kan komen?"

Ooijer staat zoals bekend in de belangstelling van Feyenoord. Afgelopen winter was hij nog niet haalbaar, komende zomer wilde Feyenoord een nieuwe poging doen.

Meer op
Tags

ooijer blackburn rovers afsloten eenzijdige evening lancashire poging telegraph williams

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.755 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment