Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Buijs denkt aan vertrek bij Feyenoord

27 februari 2008 20:15 - ELF Voetbal

Verslaggever: K

Om een beslissing te nemen over zijn toekomst wil Buijs wachten op de aanstelling van de nieuwe coach van Feyenoord. Dat laat hij weten in de nieuwe uitgave van ELF: "Het is afwachten wie er komt en welke rol hij voor mij ziet weggelegd. Het ligt er ook aan wat de club wil. Zien ze nog toekomst in me of willen ze me liever na dit seizoen weg doen om nog een vergoeding voor mij te krijgen?"

Als hij niet meer speeltijd krijgt, dan denkt hij aan een vertrek. "Dan is de kans groot dat ik naar een andere club ga. Ik wil graag elke week spelen. Natuurlijk heb je die garantie nergens, maar ik zou dan wel naar een club gaan waar de kans op speeltijd groter is. Uiteindelijk train je heel de week om te voetballen en niet om te trainen. Je kunt bij Feyenoord ook op de tribune gaan zitten als supporter."

Meer op ELF Voetbal




Tags

danny garantie weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave