Transparent
Inloggen
Sluiten

Discussie rond het staan op vakken W en Z

27 februari 2008 07:39 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat op de bijeenkomst van het Supportersplatform dinsdag de discussie rond het staan op de vakken W en Z weer aan de orde kwam. Strooband lichtte toe dat het staan op de vakken niet het probleem is, maar het staan op de stoelen en op vluchtwegen wel. Aan de andere kant beseft Feyenoord dat het zicht door onder andere de dug-outs en reclameborden ernstig belemmerd wordt en dat supporters zodoende soms geen andere keuze hebben. Binnen Feyenoord wordt momenteel nagedacht om tot een structurele oplossing te komen, waarbij ook alle zichtlijnen weer hersteld worden.

Supporters grepen de mogelijkheid aan voor een pleidooi voor de terugkeer van staanplaatsen. Feyenoord gaf aan dat voorstellen hiertoe na onderzoeken in Duitsland nog altijd in de la liggen, maar dat de hoge kosten voor verbouwingen, maar vooral ook voor het tussentijds ombouwen (bij Europese wedstrijden of interlands in De Kuip) en de opslag en transport van stoelen er vooralsnog voor zorgen dat Feyenoord hierin nog geen definitief besluit heeft genomen.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vakken belemmerd bijeenkomst dug duitsland grepen kuip lichtte ombouwen opslag pleidooi reclameborden strooband supportersplatform transport verbouwingen vluchtwegen zichtlijnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda