Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten 'was even' de nieuwe coach van Feyenoord

13 februari 2008 20:39

Verslaggever: K

Vanmiddag werden Feyenoord fans opgeschikt door een artikel op AD.nl. Hoewel het niet op de overzichtspagina's van de website kwam te staan, stond er opeens artikel online van het AD dat Marco van Basten zou zijn vastgelegd als nieuwe coach van Feyenoord. Vanmiddag zou hij al worden gepresenteerd. Via RSS en Google verspreidde het artikel zich snel over onder andere de forums.

Al snel kwam het Algemeen Dagblad erachter dat het artikel online was komen te staan. Volgens de krant betrof het een testartikel van een stagiair dat door een menselijke fout online was geplaatst. Deze tekst is volledig uit de lucht gegrepen. Onze excuses voor deze fout, volgens de krant.

Meer: AD.nl

Meer op




Tags

basten google lucht menselijke opgeschikt overzichtspagina rss stagiair tekst testartikel verspreidde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg