Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucius: Verbeek past wel bij Feyenoord

8 februari 2008 00:07 - AD

Verslaggever: K

Gevraagd naar Gertjan verbeek als mogelijke nieuwe coach van Feyenoord laat Theo Lucius weten het wel een goede optie te vinden. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar als je ziet hoe hij Heerenveen al jaren laat voetballen, is hij een goede trainer. Volgens mij is Verbeek ook wel een type dat bij Feyenoord past." Volgens Lucius is de spelersgroep nog niet bezig met een vertrek van Van Marwijk. "Nee, want dat is pas ná dit seizoen aan de orde. In de kleedkamer is het op dit moment dan ook nog geen thema. Ik zou het persoonlijk wel jammer vinden als hij weg zou gaan. Hij is voor ons een uitstekende trainer."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op AD




Tags

lucius verbeek gertjan heerenveen marwijk thema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave