Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging ontstemd over jubileumsong

4 februari 2008 18:44

Verslaggever: K

De Supportersvereniging laat op haar website weten ontstemd te zijn over de jubileumsong die is uitgebracht. Hij was al een tijd voor de wedstrijden te horen in De Kuip, maar afgelopen weekend heeft Feyenoord ook de clip op Youtube geplaatst, zo kon Feyenoord Netwerk al eerder melden.

Supportersvereniging: Hoe is het toch mogelijk dat Feyenoord in zijn Jubileumjaar met een dergelijk nummer op de proppen komt. De bijbehorende videoclip ziet er dan wel goed uit, maar het nummer is, volgens ons, net zoals vele andere Feyenoord nummers door, met alle respect, amateur-muzikanten uitgebracht en zo klinkt het ook. Niks groot uitpakken of een oproep aan gerenommeerd componist/schrijver met een Feyenoord hart om een lied te musiceren. Waarschijnlijk hebben deze amateur-muzikanten gedacht, kom we maken een liedje en sturen het op naar de club. Hier is vanuit hen niets mis mee, maar wel bij die mensen binnen de club die besloten hebben om dit liedje uit te brengen als Jubileumnummer.

Er is totaal aan het Historische besef voorbij gegaan. Dit nummer is in het Jubileumjaar Feyenoord onwaardig. Waarom niet bijv: oud Feyenoord-spelers, supporters of zangers met een Feyenoord hart uitgenodigd om een nummer in te zingen, die door een echte componist/schrijver is gemaakt. Het Hand in Hand Kameraden en mijn Feyenoord zijn daar goede voorbeelden van. Dit is zijn liedjes met Historisch besef en zul je de komende jaren nog vele malen horen. Dit nummer, zijn wij bang, niet.


Bekijk de clip zelf op Youtube:

Meer op




Tags

supportersvereniging jubileumsong ontstemd amateur clip componist jubileumjaar liedje muzikanten gerenommeerd historisch jubileumnummer kameraden kuip lied malen musiceren proppen videoclip zangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki