Transparent
Inloggen
Sluiten

Bijna 1000 Feyenoordfans verwacht in Rome

28 februari 2000 19:21

Verslaggever: RvN

Rotterdamse politie zegt over aanwijzingen te beschikken dat tussen de 800 en 1000 Feyenoordfans op weg zijn naar Rome voor de Champions League wedstrijd tussen Lazio Roma en Feyenoord.

Fans van Feyenoord hebben dit seizoen een verbod gekregen van Feyenoord om mee te gaan naar uitwedstrijden uit vrees voor disciplinaire straffen van de UEFA als het weer eens fout zou gaan met de supporters. De UEFA had Feyenoord hiermee gedreigd.

Ondanks dat verbod zouden er nu dus bijna 1000 fans op eigen gelegenheid afreizen naar Italie. Een risicovolle aangelegenheid aangezien de tifosi van Lazio Roma bekend staan als gewelddadig en racistisch. De politie is dan ook op zijn hoede en er zijn een aantal goed ingevoerde agenten naar Italie afgereisd.

Meer op




Tags

feyenoordfans rome lazio roma uefa aangelegenheid aanwijzingen agenten disciplinaire gedreigd gewelddadig hoede racistisch risicovolle tifosi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda