Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord komt tekort in Amsterdam: 3-0

3 februari 2008 14:27

Feyenoord heeft een gevoelige nederlaag geleden in De Klassieker. In Amsterdam kwam de ploeg met een 3-0 nederlaag overduidelijk tekort. Op de nederlaag was weinig af te dingen helaas.

Al direct van de aftrap werd de toon gezet. Ajax zocht direct de aanval en liep binnen 13 seconde naar de goal van Timmer. Die voorkwam een grote kans op de openingstreffer. Feyenoord was niet scherp genoeg en maakte verdedigend veel te veel fouten.

Na acht minuten kwam de ploeg op achterstand. Heitinga mocht gewoon door de verdediging lopen en in de verre hoek achter Timmer de 1-0 binnenschieten. Op slag van rust werd het zelfs 2-0 via Huntelaar.

Dit keer kon Feyenoord na rust geen orde meer op zaken zetten. Ajax was te sterk voor Feyenoord en kreeg zelfs diverse mogelijkheden op meer. Feyenoord kon daar te weinig tegenover stellen. Daardoor werd het in blessuretijd van de tweede helft zelfs nog 3-0 via opnieuw Huntelaar.




Tags

huntelaar timmer aftrap binnenschieten heitinga klassieker voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda