Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-AZ eindigt in 2-2

30 januari 2008 22:37

Feyenoord heeft opnieuw puntverlies opgelopen. In de strijd om het kampioenschap moest de ploeg twee punten laten liggen tegen AZ. Het werd 2-2. Feyenoord begon redelijk, maar verloor daarna het helft uit handen. Dat resulteerde in de 0-1 voor AZ. Dat doelpunt had echter nooit goedgekeurd mogen worden door scheidsrechter Blom. Pelle werkte de bal al dan niet bewust met zijn hand binnen.

Het duurde opnieuw tot na rust voordat Feyenoord feller was dan de tegenstander. Al heel snel resulteerde dat in de gelijkmaker. E Een slechte uittrap van de AZ-keeper werd onderschept door Van Bronckhorst die vervolgens via een een-twee alleen voor de goal kwam en binnenschoot. Na de 1-1 waren er kansen voor beide doelen. El Hamdaoui zette AZ met een bekeken schot op 2-1. Niet veel later werd weer gelijk toen AZ doelman Waterman vreselijk in de fout ging. Hij stond te grabbelen en stelde Bahia in staat de 2-2 binnen te tikken. Daar zou het bij blijven.

Beleef het duel nog eens via het live wedstrijdverslag via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

resulteerde bahia beleef blom bronckhorst feller grabbelen hamdaoui onderschept pelle uittrap waterman wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave