Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord was Ajax te snel af met Landzaat

26 januari 2008 12:17 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad staat te lezen hoe Feyenoord Ajax te snel af was bij de transfer van Landzaat. Bosz kreeg woensdagmiddag een tip dat diezelfde middag het bestuur van Wigan Athletic had gesproken over versterkingen en dat in dat geval Landzaat wegmocht. Landzaat zelf wist dat nog niet.

Direct nam hij contact op met Wigan Athletic, dat ook verrast was dat Feyenoord wist wat er besproken was en met de speler zelf. Toen Ajax donderdag lucht kreeg van de contacten tussen Feyenoord en Landzaat was Feyenoord al te ver. Nog voordat de Amsterdammers de vraagprijs van Wigan fors konden verhogen, was de speler donderdagmiddag al mondeling akkoord met Feyenoord.

"Die daadkracht sprak me heel erg aan. Ik zie dat er iets moois staat te gebeuren bij deze club. Daar wil ik graag deel van uitmaken," zei Landzaat in het AD. "De landstitel is het doel."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

landzaat wigan athletic bestuur bosz daadkracht landstitel lucht mondeling tip verhogen wegmocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave