Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: Darley tekent voor 4,5 seizoen

23 januari 2008 19:04

Verslaggever: K

Feyenoord bevestigt dat het de Braziliaanse doelman Darley Ramon Torres heeft vastgelegd. De 18-jarige Darley komt over van Atletico Mineiro, de club die hem opleidde en waarvoor hij als 17-jarige al zeven keer uitkwam op het hoogste niveau. Eind vorig jaar werkte de 1 meter 87 lange Braziliaan al een korte stage af in Rotterdam, waarbij hij veel indruk maakte. ‘Darley is een doelman met veel talent’, aldus technisch directeur Peter Bosz. ‘Feyenoord kan in de toekomst veel plezier aan hem gaan beleven.’ Darley verblijft momenteel nog in zijn vaderland, waar hij in afwachting is van zijn werkvergunning. Hij zal bij Feyenoord een contract voor viereneenhalf jaar ondertekenen.

Meer op




Tags

darley atletico bosz braziliaan mineiro opleidde stage torres uitkwam vaderland viereneenhalf werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda