Transparent
Inloggen
Sluiten

Castelen: naar Ajax toe kon ik niet maken

21 januari 2008 19:52 - Sportweek

Verslaggever: K

Een paar maanden geleden werd al bekend dat Ajax naast Rommedahl ook Castelen op het verlanglijstje had staan voor de positie van rechtsbuiten. Tegenover Sportweek ging de voormalig Feyenoord-aanvaller daar kort op in. "Ik vond het van lef getuigen. Een Feyenoorder naar Ajax proberen te halen, dat doe je niet snel. Het streelde me. Bij Van Geel had ik altijd een goed gevoel. Ik sprak hem wel eens bij AZ en Willem II. Dat waren korte, maar warme gesprekjes. Ik vond alleen dat ik het niet kon maken. Ik ben dan wel in Amsterdam opgegroeid, maar de Feyenoordsupporters hebben mij heel veel gegeven. Als je dan overstapt naar de concurrent dan pleeg je bijna een soort verraad."

Meer op Sportweek




Tags

castelen feyenoordsupporters getuigen overstapt pleeg rommedahl sportweek streelde verlanglijstje verraad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda