Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks: geen contact met PSV

15 januari 2008 18:53 - ELF

Verslaggever: K

Patrick Lodewijks heeft tegenover ELF laten weten gewoon bij Feyenoord te blijven. Hij zou bij PSV in beeld zijn om Joop Hiele op te volgen. Met een andere kandidaat, Segers, heeft Stevens echter al gesproken. "Ik heb niets gehoord van PSV en ben niet officieel benaderd. Er is niets concreet, dus is er niets om over na te denken of op in te gaan. Als ik in mijn spelerscarrière alle geruchten had moeten geloven, zou ik in Turkije, Zuid-Frankrijk en de Emiraten gespeeld hebben. Maar uiteindelijk ben ik altijd in Nederland gebleven. Ik heb het hartstikke naar mijn zin. Ik heb veel aan Feyenoord te danken en ga er vanuit dat ik er ook volgend seizoen nog gewoon keeperstrainer ben."

Meer op ELF




Tags

lodewijks danken emiraten frankrijk hiele joop nederland segers spelerscarriere stevens turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki