Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanwege boycot nog steeds kaarten beschikbaar

14 januari 2008 19:44

Ondanks dat er voor Feyenoord slechts 375 kaarten beschikbaar waren in het uitvak bij het bekerduel tegen SV Deurne zijn er een dag voor de wedstrijd nog steeds enkele kaarten beschikbaar. Dat heeft alles te maken met de boycot uitgeroepen door de Supportersvereniging, die bezwaar heeft tegen de combi-regeling.

De Supportersvereniging:
Wij vragen aan de supporters om dit standpunt van ons te delen en de kaarten die aangeboden worden door Feyenoord niet af te nemen. U bent als supporter natuurlijk vrij in uw keuze om de kaarten wel af te nemen en daardoor de wedstrijd via deze regeling te gaan bezoeken. Maar om een duidelijk signaal af te geven, aan zowel de Gemeente Helmond als de KNVB, dat wij het niet eens zijn met dit besluit, vragen wij u om uw medewerking.

Als het u het protest van ons steunt hoeft u de wedstrijd niet te missen, deze wordt in zijn geheel live bij RTL op tv uitgezonden. Ook mist u niet veel uitwedstrijdenpunten, als houder van een uitkaart, dit is er slechts 1.

Let wel, dit is geen oproep voor een boycot of actie. Wij vragen u uitsluitend om de kaarten niet af te nemen en derhalve niet af te reizen naar Helmond. Dit bij wijze van protest.




Tags

boycot helmond protest regeling supportersvereniging bekerduel bezwaar combi deurne gemeente houder knvb steunt uitkaart uitsluitend uitvak uitwedstrijdenpunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda