Transparent
Inloggen
Sluiten

Relletje met Emerton in kiem gesmoord

18 mei 2001 20:36

Verslaggever: RvN

Na een gesprek lijken de mogelijke problemen tussen Emerton en Feyenoord van de baan. Feyenoord was ongelukkig met het feit dat Brett Emerton toch naar de Confederation Cup vertrekt en daarmee eigenlijk een groot deel van de zomer door moet voetballen (daarna staan WK kwalificatiewedstrijden op het programma). Feyenoord was bang dat de middenvelder net als vorige zomer niet aan voldoende rust toekomt. Emerton zelf had tegen het advies van Feyenoord in echter aan bondscoach farina aangegeven beschikbaar te zijn. Dat was tegen het zere been van Baan, maar na een gesprek lijkt de zaak nu toch opgehelderd te zijn.

Emerton heeft het sowieso goed naar zijn zin bij Feyenoord. In een uitgebreid interview met Rotterdams Dagblad gisteren liet hij weten dat hij ondanks de Engelse interesse nog een jaar bij feyenoord wil blijven.

Meer op




Tags

emerton baan gesmoord kiem brett confederation farina rotterdams toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda