Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: elftal nog te lief

12 januari 2008 00:34

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Bert van Marwijk weten dat hij zijn elftal nog te lief vindt voor elkaar. "We doen het nog helemaal niet zo gek, want we staan gedeeld eerste. Dat wil niet zeggen dat we tevreden zijn, er is nog heel veel dat beter kan. We zijn inderdaad nog veel te lief, ook voor elkaar. Je kunt als team ook té aardig en sociaal zijn. Voetbal is emotie, topsport; elkaar tot het uiterste dwingen op de training. Ik ben opgegroeid in een tijd dat we elkaar soms op de bek sloegen. En daarna dronken we een pilsje. Zo hoeft het ook weer niet, maar als speler kun je wel leren om je poot er nét wat harder in te zetten. Je te wapenen."

Een speler als Mark van Bommel mist het elftal. "Dat is zo. Als je het over kracht hebt en over een bepaalde soort hardheid, zou zo’n type voor ons van grote waarde zijn. Mark durft grenzen op te zoeken en als voetballer is hij heel compleet. Maar hij is voor ons niet haalbaar. Het verschil met waar hij nu zit, is in alle opzichten te groot. Zeker ook gezien zijn leeftijd. We zouden graag nog eens samenwerken in de toekomst, maar ik zie dat eerlijk gezegd niet snel gebeuren."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

lief marwijk bek bommel hardheid pilsje sloegen uiterste wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda