Transparent
Inloggen
Sluiten

Verzoek Feyenoord: niet staan op vakken W en Z

10 januari 2008 19:27 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft de supporters op de vakken W en Z op haar website vriendelijk doch dringend verzocht om deze tribunes te gebruiken op de manier waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn: als zittribunes. Het gebeurt op deze vakken steeds vaker en massaler dat supporters de gehele wedstrijd staan. Met name wanneer dit gebeurt op de stoelen of langs de boarding levert dit ongewenste én onveilige situaties op volgens Feyenoord. De paden voor de beide parterretribunes gelden tevens als vluchtwegen in geval van nood. Het is dus van belang dat deze paden vrij blijven en dat supporters niet bij de boarding staan. Na elke thuiswedstrijd ontvangt Feyenoord bovendien talloze klachten van supporters die zitten op de eerste rijen op de eerste ring. Doordat supporters op de vakken W en Z op de stoelen staan wordt het zicht van de mensen op de eerste ring ernstig belemmerd.
Feyenoord heeft in de afgelopen maanden voorzichtig getracht een en ander onder de aandacht van de supporters te brengen maar dit heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. De club heeft daarom gemeend er goed aan te doen alle mensen op de vakken W en Z hier middels dit bericht nogmaals op de wijzen. Feyenoord rekent op de medewerking van alle betrokkenen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vakken boarding paden ring belemmerd doch getracht massaler middels onveilige parterretribunes rijen talloze vluchtwegen zittribunes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda