Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior hoopt opnieuw op nauwere samenwerking met Feyenoord

9 januari 2008 20:43 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad heeft Excelsior voorzitter Nico Janssens de hoop uitgesproken dat de samenwerking met feyenoord weer nauwer wordt. "De samenwerking is een stuk losser. Ik wil kijken of we de band kunnen aanhalen. We hebben elkaar keihard nodig. De samenwerking is niet alleen goed voor Excelsior. Feyenoord heeft in het verleden veel transfergeld verdiend aan spelers die hier zijn opgeleid."

Nu Gudde algemeen directeur is hoopt hij op een nieuwe kans. "Ik heb met hem afgesproken dat ik binnenkort met hem ga koffie drinken. Gudde en ik kennen elkaar goed. Ik heb hem nog directeur Sport en Recreatie gemaakt."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

excelsior gudde nauwere aanhalen janssens losser recreatie transfergeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.532 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave