Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord gaat mee in stadionrace, nu tenminste 75.000 toeschouwers

9 januari 2008 07:38 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Feyenoord lijkt door de plannen in Amsterdam meegezogen te worden in de race om het grootste stadion van Nederland. De plannen voor een totaal van 70.000 toeschouwers in de nieuwe Kuip zijn inmiddels opgerekt tot 'minimaal 75.000', zo liet Gudde gisteren al weten. De huidige Arena kan met twee extra ringen slechts opgerekt worden van 50 naar 70.000. Alleen met een geheel nieuw stadion zouden ze daar overeen kunnen. De gemeente denkt daaraan met een stadion van 80 tot 90.000.

Als het aan Feyenoord ligt, komt het nieuwe stadion in Rotterdam er zo snel mogelijk. Gudde in het Algemeen Dagblad: "Ieder jaar dat we winnen, is meegenomen. Diverse clubs in Europa hebben financieel grote sprongen gemaakt met de bouw van een nieuw stadion. Dat van ons moet nationaal én internationaal onderscheidend zijn."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gudde opgerekt stadionrace arena gemeente kuip meegezogen nederland onderscheidend ringen sprongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda