Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen belangstelling meer voor Ekramy

8 januari 2008 17:32

Verslaggever: K

Na het afhaken van de Nederlandse geinteresseerde club voor Ekramy blijkt er geen andere belangstelling meer te zijn om Ekramy te horen, zo meldt diens zaakwaarnemer tegenover Sportweek. "Ik verwacht niet dat een Nederlandse club zich deze maand nog voor hem meldt. Er is tot nu toe één club voor Sherif geweest, maar die vond het bij nader inzien tóch niet kunnen ten opzichte van de huidige doelman om hem te halen. Momenteel zie ik geen Eredivisieclub die een keeper nodig heeft. Of het zouden clubs als Excelsior of VVV-Venlo moeten zijn, maar die hebben weinig financiële middelen. Al zou Sherif een kans daar met open armen ontvangen." Vanwege de beperkte tijd verwacht de zaakwaarnemer ook vanuit het buitenland weinig meer.

Meer op




Tags

ekramy sherif eredivisieclub excelsior sportweek vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb