Transparent
Inloggen
Sluiten

Groningen: bod uitbrengen op Bruno Silva heeft geen zin

Verslaggever: K

Technisch directeur Nijland van FC Groningen liet in een reactie voor RTV Noord weten dat er geen spelers in de winterstop zullen vertrekken bij de club. Hij vindt de winterstop te kort om nog vervangers aan te kunnen trekken en zo adequaat te kunnen reageren op een eventueel vertrek. Een bod uitbrengen op Bruno Silva zou dan ook geen enkele zin hebben, zo liet hij weten.

Op internet stond het de afgelopen dagen bol van de geruchten over interesse van Feyenoord voor de back. Ook wij kregen vele tientallen nieuwstips hierover binnen. Of Feyenoord daadwerkelijk interesse heeft is nog onduidelijk. De originele bron van de tips kwam steeds uit dezelfde hoek van sites die dezer dagen steeds met nieuwe ongefundeerde geruchten komen.

Meer op Beluister Nijland op RTV Noord




Tags

groningen silva adequaat bol dezer nieuwstips nijland ongefundeerde originele vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda