Transparent
Inloggen
Sluiten

Vooruitblik op Champions League

26 februari 2000 23:11

Verslaggever: RvN

Het is nog onzeker of Jean Paul van Gastel die vandaag inviel dinsdagavond in de basis zal starten tegen Lazio Roma. Beenhakker liet weten dat Van Gastel nog lang niet de oude is. 'Van gastel, een heel verstandige jongen, zegt dat zelf ook, hij heeft nog een hele weg te gaan omdat hij dit seizoen zoveel gemist heeft en totaal geen ritme heeft', aldus Beenhakker.

Beenhakker heeft vertrouwen in de komende wedstrijd tegen Lazio Roma. Zeker als Kalou er op tijd bij is, die door Rob Baan zal worden opgehaald maandagmorgen in Egypte, alwaar Baan 'op vakantie is', dan heeft Feyenoord volgens Beenhakker best wel kansen.

Realistisch als hij is weet hij ook dat als Lazio Roma een goede dag heeft dinsdag Feyenoord dan een heel groot probleem heeft. Het belangrijkste is volgens Beenhakker dat Feyenoord lef en durf toont door te gaan voetballen, als dat gebeurt zijn er wel mogelijkheden met het duo Kalou / Cruz voorin.

Om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League is het echter niet de uitwedstrijd tegen Lazio maar de thuiswedstrijden tegen Lazio en Chelsea waar Feyenoord het van moet hebben, aldus Beenhakker.

Meer op




Tags

beenhakker lazio gastel roma baan kalou vooruitblik alwaar chelsea cruz durf egypte inviel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.459 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda