Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel voor Feyenoord in Heerenveen: 1-1

30 december 2007 16:37

Feyenoord heeft de koppositie die het afgelopen week in de schoot geworpen kreeg niet vast kunnen houden. Tegen Heerenveen kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De tegentreffer viel pas twee minuten voor tijd uit een vrije trap van Gerald Sibon. Toch mocht Feyenoord niet klagen omdat het het eigenlijk de gehele wedstrijd moeilijk had.

Heerenveen had het betere van het spel. De eerste kans voor Feyenoord was echter raak. Slory nam de bal knap mee en schoot binnen. Heerenveen ging daarna hartstochtelijk op zoek naar de gelijkmaker. Hoe langer die uitbleef, hoe meer Feyenoord mocht hopen op de wintertitel. In de slotfase moest Heerenveen meer risico's nemen en kwamen er op de counter kansjes. Via een vrije trap werd het dus echter alsnog 1-1.

Beleef het duel nogmaals via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

heerenveen beleef counter gerald kansjes klagen sibon slory uitbleef wintertitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki