Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: lijstje met spelers die voldoen

29 december 2007 11:41

Verslaggever: K

Peter Bosz liet in het Algemeen Dagblad weten een lijstje met spelers te hebben waar Feyenoord voor gaat. "We willen alleen kwaliteit. We hebben een lijstje van spelers die voldoen aan onze eisen. Blijken die om wat voor reden dan ook niet haalbaar, dan halen we niemand. We gaan nog steeds voor versterking, maar we doen geen paniekaankopen."

"De winterstop is gewoon een lastige periode om spelers te halen, dat is bekend. Voetballers die goed presteren, worden over het algemeen aan hun contract gehouden. Wij weten precies wat we willen, maar we zijn nu aan het bekijken wat er wel en niet mogelijk is."

Van Marwijk: "Aan jongens waar we niet voor honderd procent achter staan, hebben we niets. Dan maar een wat minder brede, maar uitgebalanceerde selectie. Alles wat we halen, moet van toegevoegde waarde zijn."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

bosz marwijk paniekaankopen uitgebalanceerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam leverkusen liverpool middenveldert milambo nieuwkoop schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda