Transparent
Inloggen
Sluiten

Buffel speelt niet, Feyenoord moet wachten op centen

22 december 2007 11:19 - AD

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad zou Feyenoord hebben bevestigd dat bij de transfer van Thomas Buffel naar Glasgow Rangers heeft afgesproken dat het een extra bedrag zou krijgen wanneer Buffel 100 duels voor die club heeft gespeeld. Dat is een deal die Glasgow Rangers wel vaker maakte en waarvan Ball onder andere de dupe werd, Die werd vlak voor de 100 duels niet meer opgesteld. Datzelfde lijkt nu op te spelen voor Buffel die op 96 duels staat. Hij kampt echter al lang met blessures. "Ik weet ook niet of die afspraak een rol speelt," zegt Buffel in het AD. Hij kwam na de operatie aan zijn beide knieën niet meer op het hoogste niveau uitkwam.

"Ik was in die tijd nog niet volgroeid en had nooit een rustperiode. Op lange termijn is het slikken van ontstekingsremmers geen oplossing. Het gevaar bestond bovendien dat mijn kniepees zou afscheuren. Daarom heb ik begin dit jaar aan mezelf gedacht. Ik wil nu bewijzen dat ik weer helemaal fit ben."

Meer op AD




Tags

buffel centen glasgow rangers afscheuren ball knieen kniepees ontstekingsremmers rustperiode slikken uitkwam volgroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki