Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst in de Arena brengt Feyenoord weer stevig op 2e plaats

13 mei 2001 14:53

Verslaggever: RvN

Feyenoord staat weer stevig op de tweede plaats na een toch wel verrassende 3-4 overwinning in de Arena tegen Ajax. Feyenoord sloef vooral in de tweede helft toe. In de eerste helft kwam Feyenoord al snel op een 0-1 voorsprong. 10 minuten later stond de ploeg al weer achter via 2 goals van Arveladze. In de tweede helft liep Feyenoord echter uit tot 2-4 via doelpunten van Leonardo, opnieuw Connolly en Tomasson. De spanning kwam terug in de wedstrijd toen Arveladze 6 minuten voor tijd zijn derde goal maakte. Dat bleek voor Ajax echter niet voldoende om in de laatste minuten alsnog een gelijkspel te forceren.

Ajax heeft nu 4 verliespunten meer dan Feyenoord, terwijl Feyenoord nog maar 2 wedstrijden te gaan hebben. Feyenoord heeft dus aan winst in een van de twee laatste wedstrijden voldoende om Ajax voor te blijven. Roda JC moet vanmiddag nog tegen Fc Utrecht spelen en bij een positief resultaat voor de Limburgers moet Ajax zelfs vrezen voor de derde plaats.

Later vanavond meer over de wedstrijd.

Meer op




Tags

arena arveladze connolly leonardo roda sloef tomasson utrecht verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.459 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda