Transparent
Inloggen
Sluiten

Video-interview Slory bij Het Gesprek

18 december 2007 22:09

Verslaggever: K

Maandagavond was Andwelé Slory samen met zijn moeder te gast in het programma FC Het Gesprek op de gelijknamige tv-zender. De aanvaller ging daarin onder andere in op het incidentje waarbij hij wegliep van de training. Daaruit werd duidelijk dat het echt een storm in een glas water was. Volgens Slory had Van Marwijk verwacht dat de aanvaller na de opmerking van de coach dat hij even af moest koelen, niet van het veld zou gaan. Slory dacht echter dat hij echt weg moest en vertrok toen naar de kleedkamer.

In zijn jeugd hadden de ouders van Slory diverse malen interesse van topclubs afgewimpeld omdat Andwelé er volgens zijn ouders nog niet aan toe was.

Bekijk het hele programma van een uur lang:

Meer op




Tags

slory andwele afgewimpeld gelijknamige glas incidentje koelen malen marwijk water wegliep zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda