Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord test 17-jarige Braziliaanse doelman Darley

13 december 2007 07:10

Verslaggever: K

Enige weken geleden werd in Brazilie al melding gemaakt over een stage van de Braziliaanse doelman Darley in Nederland. Toen werd daar al snel de naam van PSV aan toegevoegd. Volgens het Algemeen Dagblad is hij echter naar Feyenoord gekomen. De 17-jarige trainde gisteren al voor het eerst mee. De keeper van Atletico Mineiro blijft tot zaterdag in Rotterdam.

Hij kwam nog niet uit voor het eerste elftal en is momenteel de vierde keeper van de club. Atlético levert de laatste jaren enorme keeperstalenten af met o.a. Bruno en Diego.

Volgens de voorzitter van de Braziliaanse club wordt 700.000 euro betaald voor de keeper als het tot een transfer zou komen en behoudt die club 30% van de transferrechten. Darley viel al eerder op in Nederland tijdens het jeugdtoernooi Terborg Tournament.

Meer op




Tags

darley atletico nederland diego jeugdtoernooi keeperstalenten mineiro stage terborg tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda