Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofd jeugdopleidingen Feyenoord op cursus

11 mei 2001 18:58

Verslaggever: RvN

Zoals Feyenoord Netwerk eerder onthulde wordt Albert Stuivenberg volgend seizoen de nieuwe Hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord. Hij vervangt daarmee Henk van Stee die naar AZ vertrok. Stuivenberg was afgelopen seizoen namens Feyenoord gestationeerd bij satellietclub RWDM. De Hoofd jeugdopleidingen blijkt ambitie te hebben en heeft zich ingeschreven voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Hij is een van de 15 gelukkigen die het komende seizoen de cursus mogen volgen. Naast Stuivenberg zijn het voornamelijk ex-voetballers die zijn uitverkoren voor de cursus. Meest opvallende naam van de 15 gelukkigen is manager Frank Arnesen van PSV.

Meer op




Tags

cursus jeugdopleidingen stuivenberg gelukkigen albert arnesen gestationeerd rwdm satellietclub stee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda