Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Feyenoord krijgt toestemming om met Vennegoor te praten

11 mei 2001 08:12 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad onthult vandaag dat FC Twente Feyenoord toesteming heeft gegeven de onderhandelingen met Jan Vennegoor of Hesselink te openen. Feyenoord meldde zich afgelopen week netjes bij FC Twente voor onderhandelingen met de club over de boomlange spits.

Die gesprekken waren blijkbaar voldoende reden voor FC Twente om Feyenoord toestemming te geven ook met de spits persoonlijk te gaan onderhandelen. 'Het feit dat wij ons hebben gemeld, geeft aan dat we de voorwaarden kennen en we ruimte zien om te onderhandelen. Wij geven alleen blijk van interesse als we serieus zijn en niet om supporters tevreden te houden' aldus Van der Herik in het AD. Het lijkt er dus op dat Feyenoord momenteel heel slagvaardig handelt in de strijd om Vennegoor of Hesselink.

Uitgebreidere informatie vind je in het Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad
Tags

vennegoor twente hesselink blijk boomlange handelt herik slagvaardig toesteming uitgebreidere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs system trump ueda willykment wingbacks zerrouki