Transparent
Inloggen
Sluiten

Lee in opspraak in Zuid-Korea

4 december 2007 19:07 - Korea Times

Verslaggever: K

Chun-Soo Lee is in opspraak geraakt in Zuid-Korea. Er was al heel veel te doen rond zijn plotselinge terugkeer in Zuid-Korea. Tegelijkertijd is nu het verhaal opgedoken dat hij in september, de dag voor zijn komst naar Nederland, een vrouw zou hebben lastiggevallen. De vrouw had aanvankelijk een aanklacht tegen Lee ingediend, maar die later plotseling had teruggetrokken. Dat bevestigde een politiewoordvoerder.

De betreffende vrouw gaf in een reactie in de Koreaanse media gisteren aan dat de ruzie niets om het lijf had. Ze zou de aanklacht uit woede hebben gedaan, maar nu inzien dat beiden dronken waren en het niet duidelijk was wie er begonnen was. Volgens haar is er niets aan de hand geweest en is al de media-aandacht onnodig. Ze zou niet willen dat de voetbalcarrière van Lee er schade van ondervindt.

In Korea wordt gesuggereerd dat Lee plotseling terugkeerde om dit af te handelen. Dat wordt door zijn management echter ontkent.

Meer: Korea Times

Meer op Korea Times




Tags

korea lee aanklacht chun lastiggevallen lijf nederland ondervindt opgedoken plotselinge politiewoordvoerder soo teruggetrokken times voetbalcarriere woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg