Transparent
Inloggen
Sluiten

De Kuip gaat toeschouwers in toekomst mogelijk waarschuwen voor regen

3 december 2007 22:44 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad staat te lezen dat Stadion-directeur Jan van Merwijk gaat onderzoeken hoe hij de Feyenoordsupporters in de toekomst kan behoeden voor al te veel nattigheid tijdens thuiswedstrijden van hun club. Tijdens Feyenoord-Heracles werden veel fans natgeregeld ondanks het stadiondak.

Veel supporters dachten dat het dak lekte. Maar dat is absoluut niet het geval, verzekert Van Merwijk. "Met deze weeersomstandigheden is er geen houden aan. Alleen een volledig gesloten dak kan dan voorkomen dat mensen nat worden. Zo extreem heb ik het ook nooit meegemaakt."

Het dak kan niet dichtgemaakt worden, omdat dan de druk op het dak te groot zou worden. Ook vanwege rook bij vuurwerk zou het dak bij de randen niet dichtgemaakt mogen worden.

Meer:
Fans waarschuwen voor regen
’Regen was goed voor de saamhorigheid’

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

dak regen waarschuwen dichtgemaakt kuip merwijk behoeden feyenoordsupporters heracles lekte nat natgeregeld nattigheid randen rook saamhorigheid stadiondak verzekert vuurwerk weeersomstandigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki