Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay snapt beleid Van Basten niet

29 november 2007 19:21

Verslaggever: K

In een uitgebreid interview met Sportweek laat Roy Makaay weten het beleid van Marco van Basten niet te snappen. “Ik bedoel: als je De Cler alleen maar oproept voor de eerste 24, dan kun je hem net zo goed niet selecteren. Roept hij hem eindelijk weer op en dan laat-ie hem wéér afvallen, voordat er ook maar een wedstrijd is gespeeld… Ik snap daar niks van. Ik maak Tim nu elke dag mee en hij is gewoon een fantastische linksback. De beste van Nederland, vind ik. Volgens mij is zo’n beetje heel Nederland het daar wel over eens.”

Makaay wil niet op voorhand bedanken voor het Nederlands elftal: “Als je niet wordt opgeroepen, kun je ook niet bedanken. En ach, bedanken… Mocht de bondscoach me tóch nog eens uitnodigen, dan kan ik altijd nog beslissen of ik wel of niet op die uitnodiging inga. Maar nogmaals: als ik zie wat voor spelers er nu worden geselecteerd, terwijl ik nooit meer een kans krijg, verwacht ik niet dat er nog wat aan mijn situatie zal veranderen. Het is prima zo. Ik geniet elke dag bij Feyenoord, daar ben ik meer dan tevreden mee.”

Lees het gehele interview in Sportweek

Meer op




Tags

makaay basten nederland sportweek afvallen cler geniet inga oproept tim voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda