Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ontstemd over rellen-DVD

27 november 2007 19:02 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Feyenoord hebben enkele Feyenoord fans aangegeven een dvd-box uit te zullen brengen met beeldmateriaal van voetbalrellen. Op Youtube is een intro geplaatst.

Feyenoord is ontstemd over de actie, zo wordt tegenover Telegraaf.nl gemeld. "Dit heeft niets met Feyenoord te maken", aldus woordvoerder Gido Vader. "Als je een echte supporter bent, breng je je club niet op deze manier in diskrediet."

De directie beraadt zich op eventuele maatregelen. "We weten er nog niet genoeg van af", aldus Vader. "Er zijn verschillende mogelijkheden, maar daar kunnen we nog niet op vooruitlopen."

Ook de officiële Feyenoord Supportersvereniging is niet blij met de dvd. "Dat is absoluut niet iets om trots op te zijn", aldus voorzitter Eric van Dorp. "We proberen juist al jarenlang van zo'n imago af te komen, dat moet je niet verheerlijken."

De maker van de DVD: "Het is logisch dat Feyenoord het vervelend vindt. Het is slechte reclame voor hen en voor voetbal in het algemeen, maar het hoort erbij. Er zijn ook dvd's met de honderd mooiste overtredingen."

Meer: Telegraaf.nl

In een reactie tegenover de Supportersvereniging laat de maker weten dat het verhaal sterk overdreven is omdat de DVD niet gemaakt is ter ere van het 100-jarig bestaan.

“Dat is klinkklare onzin. Het zijn oude beelden die ik heb gefilmd en op een dvd heb gezet. Dit is niet nieuw, dit doe ik al jaren. Natuurlijk begrijp dat de club het vervelend vind, maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik maak al jarenlang filmopnamen van alles wat voor mijn noemenswaardig is. Zo’n stuk in de krant blaast het hele gebeuren op. Het is geen dvd omdat Feyenoord honderd jaar bestaat, punt uit.”

Meer op Telegraaf.nl




Tags

dvd ontstemd rellen supportersvereniging telegraaf beeldmateriaal blaast box diskrediet dorp filmopnamen gefilmd gido honderdjarig imago intro jarig klinkklare noemenswaardig onzin overtredingen reclame verheerlijken voetbalrellen vooruitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki