Transparent
Inloggen
Sluiten

3 Feyenoorders in voorlopige WK selectie

9 mei 2001 17:18

Verslaggever: RvN

Civard Sprockel, Rene van Dieren en Said Boutahar behoren tot de voorlopige selectie van 26 spelers voor het WK onder-20 in Argentinie. Dit wereldkampioenschap vindt plaats in de periode van 17 juni t/m 8 juli aanstaande. Als voorbereiding op dit WK wordt er van 24 mei t/m 2 juni deelgenomen aan het 29e Internationale Toernooi van Toulon. Na afloop van het toernooi in Toulon zal de definitieve selectie van 20 spelers voor het WK onder-20 bekend worden gemaakt. Vervolgens wordt op 9 juni in Tilburg een oefenduel gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Oekra?ne.

Meegaan naar het WK betekent voor de jonge spelers de gehele zomer doorspelen en zal dus een behoorlijk effect kunnen hebben op het komende seizoen.

Meer op




Tags

toulon argentinie boutahar civard deelgenomen dieren doorspelen meegaan oekra sprockel tilburg wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.440 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda