Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitleg Feyenoord over vervolg lidmaatschapsaanmeldingen

23 november 2007 14:42

Verslaggever: K

Feyenoord heeft op haar website uitleg gegeven over het vervolg van de inmiddels 20.000 aanmeldingen voor het nieuw ingevoerde lidmaatschap.

Alle supporters die zich nu al hebben verbonden aan de club, ontvangen in de tweede helft van december persoonlijk informatie over de activering van de aanmelding. Daarin wordt informatie gegeven over de incasso, het versturen van de exclusieve pin, de Feyenoord-voordeelagenda en de officiële Legioen-pas die behoren bij de aanmelding.

Deze pas, de voordeelagenda en de exclusieve Feyenoord-pin worden in januari verstuurd naar de supporters. In die maand wordt ook het abonnementsgeld voor een half seizoen afgeschreven. In juli wordt vervolgens het abonnementsgeld voor het volledige seizoen 2008-2009 geïncasseerd.


Meer: Feyenoord.nl

Meer op




Tags

aanmelding abonnementsgeld lidmaatschapsaanmeldingen voordeelagenda aanmeldingen activering geincasseerd incasso legioen lidmaatschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki