Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst stijgt op lijst record-internationals

22 november 2007 18:53 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord.nl meldt dat Giovanni van Bronckhorst is gestegen op de lijst van record-internationals. De middenvelder speelde woensdag zijn 73ste interland en daarmee komt hij op een gedeelde twaalfde plaats op de lijst van spelers met de meeste interlands. Hans van Breukelen en Frank Rijkaard speelden tijdens hun actieve carrière evenveel wedstrijden met het Nederlands elftal als de Feyenoorder. Van Bronckhorst moet nog vijf interlands spelen om op gelijke hoogte te komen met Dennis Bergkamp, die de tiende plaats op de ranglijst inneemt. Recordinternational is Edwin van der Sar, die tot nu toe 122 maal in actie kwam voor Oranje.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst bergkamp breukelen hans inneemt oranje recordinternational rijkaard sar twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki