Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in Brazilie: denkt aan Valdivia en Caio (video)

16 november 2007 08:18 - Tercera

Verslaggever: K

Vertegenwoordigers Feyenoord zijn nog steeds in Brazilië om versterkingen voor tweede seizoenshelft te bekijken. Afgelopen week zouden ze bij Palmeiras geweest zijn. Daarbij zou speciale aandacht zijn uitgegaan naar Caio. De aanvallende middenvelder/aanvaller stond ook in de belangstelling van Ajax en diverse Europese topclubs. Hij lijkt veel te duur.

Volgens Zuid-Amerikaanse media ging de meest serieuze belangstelling echter uit naar Jorge Luis Valdivia Toro. De Chileense aanvallende middenvelder van Palmeiras is een van de meest opvallende spelers van de Brazilian Série A. Hij is echter niet van onbesproken gedrag. De Feyenoorders konden hem niet aan het werk zien, omdat hij voor vijf duels geschorst is. In het Chileens nationale elftal is hij voor 20 duels geschorst na een incident, waarbij hij en enkele ploeggenoten dronken terugkwamen bij het nationale elftal na een interland.

Valencia en Deportivo la Coruna zouden Valdivia ook wel zien zitten. Volgens Chileense media zouden de vertegenwoordigers van Feyenoord de mogelijkheid van een transfer van 'Mago', zoals zijn bijnaam luidt in de winterstop onderzoeken.

Profiel: Valdivia



Meer op Tercera




Tags

valdivia caio chileense palmeiras brazilian chileens coruna deportivo jorge mago onbesproken terugkwamen toro valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel brighton citrate dysfunction eredivisie fildena geertruida heerenveen kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb