Transparent
Inloggen
Sluiten

17-jarige Fabianni te duur voor Feyenoord

8 mei 2001 08:04 - Ole

Verslaggever: RvN

Zo'n week geleden konden we op basis van bronnen binnen Feyenoord al meldden dat de club de laatste maanden actief op zoek is naar een echte kopsterke centrumspits. In Zuid-Amerika (m.n. Argentinie) zou de club wel talenten op het oog hebben, probleem was alleen de transfersom die zelfs voor nog niet doorgebroken spitsen enorm hoog waren. Bij enig naspeurwerk in Argentinie stuitten we op een artikel in de Argentijnse krant Ole over de interesse van Feyenoord in de spits Fabianni.

In het artikel van 9 maart ging de krant er nog vanuit dat de spits binnen korte tijd naar Feyenoord zou vertrekken voor een bedrag van 2,5 miljoen dollar. Van een transfer lijkt voorlopig echter geen sprake meer te zijn, gezien de vraagprijs voor de pas 17 jarige Fabianni. De boomlange aanvaller (1m92) heeft een neusje voor de goal en speelt momenteel voor Lan?s.

Meer op Ole
Tags

fabianni argentinie amerika boomlange centrumspits kopsterke lan meldden naspeurwerk neusje ole stuitten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.815 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki