Transparent
Inloggen
Sluiten

De Cler hoopt zich komende dagen te bewijzen

14 november 2007 08:52 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Tim de Cler zit eindelijk weer bij de selectie, maar voor de interlands zullen er nog enkele spelers uit de selectie af moeten vallen. „Ik hoop deze drie dagen te bewijzen dat ik erbij hoor”, aldus De Cler in De Telegraaf. De Feyenoorder maakte zich niet zo druk over zijn afwezigheid. „Je baalt wel, maar anderen waren er meer mee bezig dan ik.”

„Ik moet het gewoon op het veld laten zien. Lukt dat niet, dan heeft Oranje er zaterdag een supporter bij tijdens Nederland-Luxemburg. Nee, ik hoop niet dat m’n concurrent dan door het ijs zakt. Kwalificatie voor EURO 2008 staat voorop, want na het WK 2006 wil ik ook graag het EK 2008 meemaken.”

Meer op Telegraaf.nl




Tags

cler kwalificatie luxemburg nederland oranje telegraaf tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.538 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer